-Intr-o seara eu stateam la birou, mama era in camera copiilor , iar Ioanna se juca singura , pe covor in sufragerie. Iorgos era in camera copiilor cu mama. La un moment dat vine iorgos la Ioanna, leganandu-se ca un pinguin (asa mergea el atunci) si ii zice apasat : "Ca-ca". Ioanna, care pana atunci nu-i dadea importanta, sare ca arsa si-i zice: " Oh ! Repede, Iorgo ! La olita, repede ! " si trage olita langa ei si il pune sa faca caca .

-Duminica ne pregateam sa iesim la plimbare si ne grabeam pt ca trebuia sa nu intalnim cu cineva si intarziasem. Eu eram la baie si Iorgos venea la mine. Ii zic Ioannei sa-l ia pe iorgos si sa se duca in sufragerie. Ea il ia de manuta si aud ca ii zice incetisor: " Hai, Iorgo, hai . Ca pe noi nimeni nu ne vrea..."  Probabil ca ii mai gonise si altcineva inaintea mea.

-Ioanna nu mananca aproape nimic de vreo doua saptamani si , tot duminica, la pranz, i-am promis ca daca mananca mancare (peste la cuptor si linte aveam ) o sa primeasca desert o ciocolatica. Probabil ca nu i-a placut ciocolatica pt ca a doua zi cand i-am zis ca mergem la masa mi-a spus ca bine, dar nu mai vrea ciocolatica." Mai pe la vara ..."