Piersicuta mea ne uimeste zilnic cu fel de fel de replici, a ramas la fel de incapatanata, nervoasa si autoritara ca la inceput.

manca inghetata de la Mc si zice nervoasa: "cine a pus lipiciul asta in inghetata ca nu imi place deloc( lipici=caramel)"
imi complimenteaza o prietena: "esti frumoasa, buna, cuminte, sireata"
Bineinteles si-a ales si ea sot la gradi. spre dezamagirea lui ta'su cel mai blegut baietel de pe acolo hihihi...dar ea e mandra de Darie al ei cel blondut si mai mic cu un cap ca ea evident. si totusi nu e decisa uneori ne zice ca ii place de el, alteori ca s-a plictisit.
ii place la gradi, il iubeste pe cel mic dar are si crize de gelozie. l-ar vrea mai mare sa se poata juca cu el.
seara dupa gradi mergem toata gasca in parc la joaca. Ale e foarte prietenoasa si cum ajunge isi cauta prietene. Se aseaza la rand la leagan si cum vede o fetita incepe "vrei sa fii prietena mea". ce ne place noua e ca nu alege o anumita fetita ci oricare, prietenoasa sa fie. asa se face ca o fetita dintr-o familie cu multi copii ( cu o igiena sub semnul intrebarii e prietena ei). O aduce la noi la banca sa ii dam mancare, o tine de mana si nu o compara cu celelalte fetite. Are un suflet tare bun Ale si asta s-a vazut de mica. Si a ramas febletea lui tati si invers tati e sotul ei forever asa ca eu dragelor trebuie sa imi caut alt sot. Daca stiti pe cineva interesat...