BannerFans.com

Browsing Archive: May, 2011

Caut sot...

Posted by larissa 79 on Tuesday, May 24, 2011, In : Mami, ce lucruri trasnite ziceam? 
Piersicuta mea ne uimeste zilnic cu fel de fel de replici, a ramas la fel de incapatanata, nervoasa si autoritara ca la inceput.

manca inghetata de la Mc si zice nervoasa: "cine a pus lipiciul asta in inghetata ca nu imi place deloc( lipici=caramel)"
imi complimenteaza o prietena: "esti frumoasa, buna, cuminte, sireata"
Bineinteles si-a ales si ea sot la gradi. spre dezamagirea lui ta'su cel mai blegut baietel de pe acolo hihihi...dar ea e mandra de Darie al ei cel blondut si mai mic cu un ca...

Continue reading ...
 

"managementul conflictului"

Posted by michella78 on Tuesday, May 24, 2011, In : Mami, ce lucruri trasnite ziceam? 
Sa va povestesc o faza de la gradi "managementul conflictului". are un coleg mai bataus si saptamana trecuta a muscat-o de manuta. sigur, a intervenit educatoarea, faptasul si-a cerut scuze ... acasa, ne tot povestea. eu ii spun, daca alta data te mai loveste, poti si tu sa il lovesti (ii dai cu sutul ...).

ieri vine si imi spune "stii, Ianis m-a lovit si azi, dar am uitat sa ii fac ce m-ai invatat tu." eu zic "si ce ai facut?" "pai am mers la Luci, ca el e mare si puternic, si ii bat...

Continue reading ...
 

Avem copii mari

Posted by doniro on Tuesday, May 24, 2011, In : Mami, ce lucruri trasnite ziceam? 
Victor e la ai mei, ii place, nu a avut nicio problema cand l-a dus sotul, inspecta toata gradina ("tati, uite, florile astea galbene nu erau aici maine cand am mai fost" ) - la el maine inseamna evident, ieri... si invers
Daria merge la gradi, ne miram in fiecare zi de ea, are replici care ni se par noua destul de mature (deh, cioara cu puii ei...), de ex ieri:
- mami, ce inseamna "bine"?
- pai inseamna ca nu e rau (stiu, raspuns idiot, dar eram asa de obosita )
-nuu, mami. iti spun eu ce...

Continue reading ...
 
 
BannerFans.com
BannerFans.com
BannerFans.com

cele mai dulci...


Suntem un grup simpatic de mamici, numit generic "Livada". Ne place sa vorbim toata ziulica despre minunile noastre, Piersicutele si despre surioarele sau fratiorii lor. Ele au venit pe lume in vara anului 2006, respectiv Iulie-August (cu mici exceptii, iunie ori septembrie), si sunt imprastiate peste tot, pe Glob: Romania, Germania, Austria, Anglia, Statele Unite, Republica Moldova, Canada, Suedia, Letonia, Italia, Canada, Egipt, Japonia, Franta, Grecia, etc. Daca ai un mesaj pentru noi foloseste pagina de CONTACT, nu ezita. Pana atunci o zi buna tie, cititorule, oriunde te-ai afla!
BannerFans.com
BannerFans.com
BannerFans.com
dictionar-roman.com
BannerFans.com
BannerFans.com

  

        

     

 

 

Make a Free Website with Yola.